Gekleurde meetlinten liggen door elkaar op een witte tafel.

Advies en opleidingen op maat

OPEN biedt advies en opleidingen op maat aan voor overheidsinstellingen, cultuur- en mediahuizen, organisatoren van evenementen, universiteiten en bedrijven.

Op basis van onze eigen expertise en in overleg met binnen- en buitenlandse experts ter zake biedt OPEN advies op maat aan voor overheidsinstellingen, cultuur- en mediahuizen, organisatoren van evenementen en universiteiten.

Wil je je diensten bijvoorbeeld toegankelijker maken, maar weet je niet waar te beginnen? OPEN biedt een infosessie op maat aan over bijvoorbeeld audiodescriptie, live-ondertiteling, ondertiteling voor doven en slechthorende, toegankelijkheidsmanagement, het doceren van media- en cultuurtoegankelijkheid. We beschrijven hoe de desbetreffende dienst werkt, geven achtergrondinformatie over relevant onderzoek en richtlijnen, bespreken wat de implementatie ervan allemaal met zich meebrengt, hoe je de kwaliteit bewaakt en bij welke dienstverleners je terecht kan om je toegankelijkheidsproject te realiseren. Kortom, we maken je wegwijs!

Daarnaast biedt OPEN ook workshops aan op maat voor (ver)taal- en communicatiebedrijven die hun team willen bijscholen in intralinguaal en interlinguaal ondertitelen of in audiodescriptie voor film en televisie. Deze in-house workshops zijn praktijkgericht en spelen in op de specifieke behoeften en vertaalervaring van de deelnemers.

Download hier onze folder in het Engels.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons.