Jongeman met koptelefoon kijkt geconcentreerd naar computerscherm

Voor wie zijn onze activiteiten bedoeld?

OPEN organiseert gespecialiseerde activiteiten voor taalprofessionals, media-, cultuur- en beleidsmakers. Zo organiseerden we al workshops over audiodescriptie voor film en voor theater en een workshop toegankelijkheidsmanagement. Ook het eerste OPEN Forum over technologie en toegankelijkheid was een groot succes. 

Vanaf 2020 bieden we een zomer- en een winteractiviteit aan. Begin februari plannen we een vierdaagse Winter School rond audiodescriptie. Je kan kiezen tussen een workshop audiodescriptie voor film en tv, voor theater en opera of voor tentoonstellingen. Begin juli plannen we onze Summer School: de 3e editie van het Unlimited! Symposium over live-toegankelijkheid, voorafgegaan door workshops intra- en interlinguaal live-ondertitelen. 

Daarnaast werkten we al met verschillende bedrijven samen om een workshop op maat uit te werken om interne teams bij te scholen inzake intralinguaal live-ondertitelen, interlinguaal live-ondertitelen of audiodescriptie. Iets voor jou? Lees er hier meer over of contacteer ons.

Binnenkort volgen op deze pagina meer details over onze activiteiten voor het volgende academiejaar. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten via mail? Stuur ons een e-mail om je in te schrijven voor onze mailinglist.

Onze activiteiten